top of page

Jogi nyilatkozat

A szívszorító igazság az, hogy a hagyományos orvoslás nem mindig működik krónikus betegségek esetén. A gyógyszereknek gyakran súlyos mellékhatásaik vannak, miközben érdemi terápiás hatásuk nem egyértelmű, leginkább csak a tüneteket módosítják.


Az alternatív gyógyászat szinte az egész világon tele van kihívásokkal. A holisztikus orvoslástól eltérően a standard, akadémikus orvoslást törvény védi. Ezért kell nekem bozótharcosként állnom a sarat, és ezért kell Önnek teljes felelősséget vállalnia sorsáért és egészségéért, ha úgy dönt, hogy hozzám fordul.

A beteg-orvos kapcsolat időtlen idők óta bizalmon alapul. Letettem a Hippokratészi esküt, ami az egyetlen törvényem, hogy orvosként viselkedjek. Személyes megközelítésem az orvostudományhoz szinte minden szokásos, hivatalos orvosi gyakorlattól és protokolltól eltér, ezért a mindennapi élet számos szegletéből támadó heves ellenszéllel és rosszindulattal kell megküzdenem. Ebben a helyzetben úgy döntöttem, hogy szabadúszó online-tanácsadóként fogok segíteni a hozzám fordulóknak. Személyes tevékenységemet ingyen végzem a Titanium Systems USA Inc. engedélyével és a tulajdonában lévő know-how alapján. A hozzám forduló páciensek ezt a know-how-t vásárolják meg és szabad belátásuk szerint döntik el azt, hogy az átadott információkat hogyan hasznosítják, azokból mit alkalmaznak és mit utasítanak el. Ugyanígy a páciensek saját belátásuk szerint döntenek arról, hogy a hivatalos orvoslás által alkalmazott (kórházi) módszerek melyikét fogadják el vagy utasítják vissza. 


Ha meg akar gyógyulni bármilyen krónikus betegségből, megpróbálhatja. Segíthetek. Tanácsaim, javaslataim tájékoztató jellegűek, ezt szigorúan figyelembe kell venni. Javaslataimat kizárólag saját felelősségére használhatja.

 

Amennyiben úgy dönt, hogy igénybe veszi ingyenes személyes közreműködésemet, alkalmazza a Titanium Systems USA Inc. birtokában lévő szellemi terméket és a megvásárolt know-how-t, ezzel határozottan kijelenti, hogy mindezt a saját belátása alapján és saját felelősségére teszi, egyúttal kifejezetten kizár bármilyen jogi lépést a Titanium Systems USA Inc. és Dr. Váczi Péter orvossal szemben. 

bottom of page