top of page

Az én betegségem 2019. májusában kezdődött, rosszindulatú mell daganattal diagnosztizáltak.


Miután az első sokkból felébredtem, az első és megingathatatlan gondolatom az volt, hogy a
problémámra az étkezésben lesz a megoldás („az vagy, amit megeszel”).
Egyből kutakodni kezdtem a neten, rátaláltam a ketogén diétára, mint „gyógymódra”, és
egyből tudtam, hogy ez lesz a megoldás. Már csak egy olyan szakembert kellett keresnem, aki segít ebben nekem. És isteni szerencse, vagy a véletlenek különös egybeesése volt, nem
tudom, de jött velem szembe Dr. Váczi Péter, aki nemcsak, hogy orvos, de a specialistája is ennek az étrendnek, ennek a gyógymódnak.

 

Sajnos én csak a műtétem után találkoztam vele, utána tudott csak kezelni, de azonnal tudtam, hogy a legjobb helyen, a legjobb kezekben vagyok/leszek. Hittem benne, hittem abban, amit mondott, mivel saját kutakodásom alapján már nagyjából ismertem a gyógymódot, tudtam, hogy ez a helyes és kivezető út a helyzetemből.
Az első konzultációnk kb. 2 órás volt, mindent töviről-hegyire, az elejétől a végéig emberi nyelven elmagyarázott, az első pillanattól semmi kétségem nem volt abban, hogy Péter olyan 
szakértelemmel bír a témában, amit, ha kerestem volna, sem találtam volna meg szerintem senkiben.


Elkezdtünk közösen „dolgozni”. Péter bekérte az összes leletem, küldött különféle vizsgálatokra, majd összeállította a személyre szabott „étrendemet”, jobban mondva utat mutatott, hogy hogy kell étkeznem. Nekem szerencsém van, mert szeretem azokat az ételeket, amiket a ketogén diéta megkövetel. Végig segített, akármikor hívtam, mindig el tudtam érni (ha nem vette fel, mindig visszahívott), mindig mindenben segített, bármi kérdésem volt, mindig volt rá válasz, segítség.


Azóta is sokat tanulok a bejegyzéseiből, a tik-tok videóiból, figyelek, tapasztalok, a kompetenciája részemről megkérdőjelezhetetlen. Bevallom, már nem tartom a szigorú, terápiás ketogén étrendet, de odafigyelek az étkezésemre. Jelenleg tünetmentes vagyok, immár több, mint 4 éve. Csak köszönettel és hálával tartozom neki.

bottom of page