top of page

Az én esetem egy Sclerosis Multiplex betegség miatt vált kapcsolattá Dr Váczi Péterrel.

 

A környezetem ajánlotta Őt, és így vettem fel a kapcsolatot. Készségesen állt a rendelkezésemre, és egy konzultáció után, ami kettő órás volt, részt kívántam venni az általa kínált protokollban. A konzultáció alatt mindent érthetően elmagyarázott. Ebben semmi „extrémitást” nem kért, táplálkozási tanácsot, étkezési naplót, és időben korlátozott étkezést javasolt. A program 3 hónapra szólt, amiben vállalta az állapot lekövetését, a vérképek kiértékelését, és az észrevételeit megosztotta. Mindig rendelkezésre állt, ha nem tudta felvenni a telefont, visszahívott.

 

Ami számomra különösen pozitív volt, és fontosnak találom, hogy a fizikai test mellett holisztikus módon a mentális állapotra is felhívta a figyelmet, amivel a nyugati orvoslásban szinte soha nem találkozni.

Azzal, hogy belevágtam a doktor úr által kínált terápiába, nem veszítettem semmit, igaz nem futok még maratont, de az iránymutatásával megváltozott a szemléletmódom. Természetesen ez az én személyes látásmódom.

Azzal hogy követem ezt a táplálkozást, betartom az időablakot, figyelem a valós éhséget, és a testi igényeimet, ezáltal eltűnt a fényérzékenységem(nem voltam képes 5 percig napon lenni), eltűntek a bőrproblémáim, beállt a testsúlyom, ami érdekes, mert nekem nem fogynom, hanem híznom kellett. Ezzel a betegséggel nincs akkora mozgásom, mint előtte volt, pedig világ életemben aktívan sportoltam. Ennek ellenére nem tűntek el az izmaim, és természetesen kiépült bennem, hogy tiszta táplálékot fogyasztok(hús, zsír, belsőség, és minimális szénhidrát, ami gyümölcs).

 

Amire teljes mértékben rávilágosultam, hogy minden testi dolgom egy segélykiáltás volt, egy hiánytünet, mind fizikálisan, mind mentálisan.

Mi kell ennél több? Köszönöm, én elégedett vagyok.

bottom of page