top of page

INNATUS CROWDFUNDING

Frissítve: febr. 17.


Mit csinál az átlagember, amikor pénz szűkébe kerül?


Általában bedobja a törülközőt, feladja, lemond a vágyairól, céljairól.

Néhányan nekiállnak kölcsönt kérni. Szemlesütve, szégyenkezve környékezik meg barátaikat, ismerőseiket, rokonaikat. Pénzhiányban élni nem ad okot a büszkeségre, sok esetben megalázó. Kéregetni ciki, alárendelt helyzetbe kerülni iszonyatos, adósság terhe alatt vergődni maga a pokol. A gyakori visszautasítás fájdalmasan kiábrándító, barátságok mállhatnak semmivé, rokoni kapcsolatok hidegülhetnek el.


E szituációk kínosak a kéregetőnek, kellemetlenek a visszautasítóknak és azoknak is, akik végül adnak, bár tulajdonképpen előre tudják, hogy keresztet vethetnek a pénzükre.

Egyszóval a helyzet mindenki számára kényelmetlen.

Létezik azonban egy polgárjogot nyert, elegáns megoldás: a crowdfunding.

A közösségi finanszírozás az összes hátrányos tényezőt kiiktatja a pénzügyi-krízis-képletből és briliáns módon megteremti a win-win-szituációt. Az internet-korszak egyik legütősebb gazdasági ötlete, mely mindenkinek örömet okoz és a „sok kicsi sokra megy” alapigazságát lovagolja meg.


Sokakban felmerülhet a kérdés, miért foglalkozik egy orvos financiális megoldásokkal.

Ennek oka kettős.


Eddig is érzékeny voltam a társadalmi és egyéni problémákra, így az elmúlt években számos esetben szerveztem gyűjtést magánemberek megsegítésére és szociális célokra, melyek eredményeképpen több millió forintot adhattam át rászorulóknak vagy éppen projekteknek. Ettől istenien érzem magam, értékes vagyok, büszkén nézhetek tükörbe.

Adni jó.

Aki éli ezt, az tudja miről beszélek. Személyes monetáris rendszerem alapeleme az adakozás, melynek spirituális erejéről, jelentőségéről gyakran beszélek, cikkezek, írok.


Másrészt az általam vezetett INNATUS komplex, integratív rehabilitációs program egy prémium kategóriás orvosi szolgáltatás, mely a maga nemében egyedülálló a világon, ennek megfelelően viszonylag sokba kerül. Ellenlábasaim, irigyeim gyakorta fanyalognak ezen, én pedig – nem miattuk, tekintve, hogy kutyák ugatása nem hallatszik az égig – szükségét éreztem, hogy a szerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkezők számára is hozzáférhetővé tegyem a gyógyulást és végre kimondhassam:

Igen, a programom sok pénzbe kerül, de BÁRKI hozzáférhet INGYEN.

Az INNATUS program alapját adó know-how világpiaci ára alapesetben 10.000 dollár. Ekkora összeg ráfordítása szükséges kezdésnek arra, hogy valaki valódi esélyt kapjon megmenekülni a haláltól, meggyógyulni vagy megelőzni a(z egészségügyi) katasztrófákat. A tehetősebbek ezt gond nélkül bevállalják, az ő tranzakcióik 80%-a az Innatus Foundation számlájára kerül.


A kevésbé tehetősek pont ettől az alapítványtól igényelhetnek 80%-os támogatást, így számukra csupán 20%-os önrészt kell vállalni és egyúttal azt, hogy végigcsinálják a programot, valamint beszámolnak tapasztalataikról. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a „gazdagok” finanszírozzák a „szegényeket” egy alapítványon keresztül.


Néhány esetben azonban 2.000 dollár előteremtése is komoly gondot jelent. Ezek a történetek a legmegrázóbbak. Nem egyszer fordul elő, hogy kétségbeesett betegek hívnak, ég a ház. Rákosok, gyermekük daganatos, valamelyik szülőjük súlyos beteg. Elmondom a lehetőségeiket és amikor a „piszkos” anyagiakra kerül a sor, akkor sokakba belefagy a szó…

- Persze, alapítvány, nagyon köszönöm doktor úr, de az önrész is rengeteg nekünk…

Sírnak, csalódottak, reményvesztettek. Már mindent megpróbáltak, egy rakás pénzt elköltöttek – hiába. Nincs több…

Én pedig orvos vagyok. Segíteni akarok. Ha nem tudok, pocsékul érzem magam.

Síró anyától elbúcsúzni, reményvesztett, elcsukló hangú beteg telefonhívását lekeverni a legdurvább feladat a gyógyító praxisban. Az embernek már-már lelkiismeretfurdalást okoz, hogy nem képes felvállalni mindenki problémáit.

És végre! Adódott egy megoldás!

Hiszen én írtam egy könyvet… Emberek sorsát megváltoztató, életbevágóan fontos információkat adok át vele. Ennek átütő ereje van! Sokakat érdekel, készek nem kevés pénzt fizetni érte. Én pedig hajlandó vagyok lemondani szerzői jogdíjamról azért, hogy segíthessek, hogy végre ne érezzem kínos helyzetben magam többé, hogy ne kelljen sajnálkozva búcsúzkodnom kétségbeesett emberektől.


Majdnem szétestem a lelkesedéstől, amikor hirtelen összeállt a kép, miképp tudom végre bárkinek azt mondani: jöhet! Tudok segíteni akkor is, ha szegény.

Most már csak akaraterő és kemény munka kell a gyógyuláshoz, a pénzt elő lehet teremteni.

A programomat csak elszánt, céltudatos, kitartó páciensek képesek elvégezni. A felsorolt tulajdonságok hiányával azonban már én sem tudok mit kezdeni.

Tehát, aki képes elvégezni a programomat a kezébe adott eszközökkel és tudásanyaggal, az könnyedén és elegánsan képes pénzt csinálni a kezébe adott eszközökkel és módszerrel.


Összeállt a kép:

amennyiben a pénz szűkében vergődő páciens hajlandó „megdolgozni” a gyógyulásért, akkor én (és a kiadóm) örömest lemondunk az anyagi hasznunkról és megelégszünk az erkölcsivel.

A könyvem megszületése ezáltal szinte túlmutat önmagán, a benne kódolt lehetőségek elérték a határtalant. Háromoldalú nyerő formula kristályosodott ki:


1. Elvileg bárki elvégezheti az exkluzív INNATUS programot, ez immár nem pénzügyi kérdés.

2. Olyanok olvashatják a könyvemet, tanulhatnak és fordíthatják jobbra sorsukat – akik egyúttal segítenek másokon, ami önmagában felemelő érzés. Adni jó!

3. Példát mutathatok társadalmi szerepvállalásból és kifoghatom a szelet ellenségeim vitorlájából.


Az INNATUS FOUNDATION után íme, megszületett az INNATUS CROWDFUNDING. A kör bezárult, a programom immáron nemcsak sokkal olcsóbban, de INGYEN is elérhető BÁRKI számára.


INNATUS CROWDFUNDING


Menete a következő.

  • A leendő páciens mindenre kiterjedő tájékozódás (telefonbeszélgetés, előkonzultáció) eredményeképpen meghozza döntést: meg AKAR gyógyulni. Ezzel kiengedte a szellemet a palackból.

  • Elfogadja az INNATUS FOUNDATION feltételeit, megigényli a támogatást.

  • Pozitív döntés esetén előfinanszírozza az önrészt és elindítja saját crowdfunding programját.

  • Crowdfunding programja zárultával visszakapja előfinanszírozását, így pénzügyi szaldója nulla.


Természetesen az esetek különbözőek, mi pedig rugalmasak vagyunk.


Sokaknak nem sürgős a programban való részvétel, mert például „csak” fogyni akarnak vagy megelőzési célzattal váltanak életmódot, esetleg krónikus betegségük tünetei még nem túl súlyosak, így néhány hét csúszás belefér. Esetleg nem tudják vagy nem is igazán akarják előfinanszírozni az önrészt. Ilyenkor megkapják a személyre szabott CF-oldalukat, amivel elindíthatják gyűjtésüket a könyvem támogatói példányaival. Még egyszer: a páciens egy kis (online) nyüzsgéssel „elad” 40 db könyvet, mi lemondunk a könyv-profitunkról, a bevételeket átutaljuk az alapítványnak, az alapítvány pedig 100%-ban finanszírozza a páciens programját.


Hasonlóképpen tudjuk támogatni a páciensek fizetős laborvizsgálatait, képalkotó vizsgálatait (UH, CT, MRI, PET-CT, stb.) vagy bármi mást, amire szükségük van a program során. Pl. az örök garanciás RO-víztisztító megvásárlásához minden programban résztvevő páciens kap alapból 50%-os alapítványi támogatást és a lehetőséget, hogy a maradékot CF-al összegyűjtse. Ugyanígy lehetőség van arra, hogy tumoros páciensek kapjanak támogatott hipertermiás kezeléseket.


Cégek vagy olyanok számára, akiknek szimpatikus a koncepció, amellyel dolgozom és szívesen támogatnának anonim módon bármely beteget, nyitva áll az adakozás lehetősége az ún. támogatói példányok megvásárlásával. Minden ilyen tranzakcióból 50 amerikai dollárt a könyvkiadó az alapítványnak utal (ez az e-könyvek árának 100%-a, a print kiadványnál a költségek levonása után szintén 50 USD támogatást jelent).


További részletekért hívjon bármikor vagy foglaljon konzultációt: ITT.

Támogatói példány vásárlása: ITT


485 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

SEMMELWEIS

bottom of page