top of page

Néhány hónapja dolgozom Péterrel, és már az első beszélgetések során szinte befejeztük egymás gondolatait.

Én minden krónikus betegség megoldása szempontjából kizárólag az un. alternatív gyógymódokban hiszek, mert ezzel komoly eredményeket értem el saját magam számára, teljesen meggyógyultam kamaszkorban egy mélydepressziós betegségből, illetve felnőtt koromban Meniere-kórt, kandida túlszaporodáshoz köthető problémákat és visszatérő ekcémát is sikerült tünetmentesen eltüntetni alternatív módszerekkel.

A hitem nem tudományosan megalapozott, kizárólag az a tapasztalás vezetett ide, hogy minden esetben elmentem a körzeti szakorvosokhoz is, akik semmit nem tudtak segíteni a problémámon, maximum tüneteket enyhítő bogyókat kaptam, amik abbahagyásakor azonnal kiújult a probléma.

Ugyan esetemben Péter a nyelviskolámban tanul, és nem veszek részt a programjában, - mert szerencsére nincs olyan komoly problémám, hogy ez indokolt legyen - mindig minden ehhez kapcsolódó beszélgetés során teljesen az én tapaszalataimmal identikus megállapításokat tesz, amit nagyon jó egy orvostól is hallani.

Úgy érzem ha komoly problémám lenne, bizalommal fodulhatnék hozzá. Nem azért mert amit mond elismerik az orvosi egyetemen, vagy mert 10000 tudományos kutatás van mögötte, hanem mert működik, és biztos vagyok benne, hogy a modern medicínát kiegészítve sokkal jobb eredményeket érnék el.

Végül egy kedves természetgyógyász barátom gondolataival zárnám: egy orvosnak mindig lesz betege, akkor is ha nem tud valójában segíteni, viszont egy “kuruzslónak” tényleg meg kell gyógyítani a betegeit, mert különben senki nem megy hozzá, és felkopik az álla.

bottom of page