top of page

Akik keményen megdolgoztak...

Szeretném nyomatékosan felhívni a figyelmet arra, hogy az alább olvasható tapasztalatok, vélemények közreadása a következő szigorú alapelvek szerint történt:

  • A véleményének bekérésekor kifejezetten ügyeltem arra, hogy a páciens saját, átélt tapasztalatairól, őszinte, befolyásolás-mentes gondolatairól írjon. Nem kértem, nem sugalltam - ráutaló magatartással sem -, hogy irányomban elfogult, pozitív, dicsérő szöveget fogalmazzon meg. Nem adtam ötleteket, szempontokat. Azt szerettem volna elérni, hogy mindenki spontán, szabadon megfogalmazhassa, amit jónak lát közölni másokkal annak érdekében, hogy a lehető leghitelesebb információk jussanak el azokhoz, akik alábbi személyes tapasztalatok elolvasását követően szeretnének saját életüket meghatározó döntéseket hozni.

  • A közreadott fotókon azok az emberek láthatók, akik a véleményüket rendelkezésemre bocsátották. A maszkírozott fotókon is az eredeti személyek láthatók. Ők nem járultak hozzá felismerhető arcképük megjelenítéséhez. Ehhez joguk van, ezt természetesen tiszteletben tartottam.

  • A páciensek - egyetlen kivételtől eltekintve - teljes névvel vállalták véleményüket. Ezt rendkívül fontosnak tartottam a hitelesség érdekében.

  • Az összes bekért vélemény írásos formában érkezett, melyek közreadása a teljes, vágatlan szöveg szerint történt - esetleges elütések javításával és némi formázással, tördeléssel.

Figyelem!

Az ezen az oldalon közzétett fotók, nevek és az azokhoz tartozó szövegrészek az érintett személyek tudtával és beleegyezésével, azok megjelenés előtti szemrevételezése után kerültek fel. Ezen anyagok bármiféle másolása - részben vagy egészben -, közzététele, megosztása, felhasználása az érintettek személyiségi jogait sérti, ezért szigorúan tilos és további figyelmeztetés nélküli, azonnali jogi lépéseket von maga után. Jelen oldalon található információk megosztása kizárólag a következő weblink használatával tehető meg: https://cutt.ly/velemenyek

“Szóval a vélemény az, hogy ilyen hozzáállású doktorokból kellenne több. De ez jelenleg az orvoslásban ritka mint a fehér holló.”

— Terbe Ármin

tari 2.png

“Péterre hosszú keresés után akadtam rá, hogy a 2020 augusztusában diagnosztizált SM-em ellenére tudjak marathont futni. Referencia pontként "használtam" és sokat segített az előre lépésben... A tanácsai nagyon értékesek voltak és sokat jelentettek.”

— Tari Gábor

Borhy Botond.jpg

“Nem volt olyan, hogy Pétert ne tudtam volna valamilyen formában elérni, minden kérdésemre válaszolt és mindig rendelkezésre állt.”

— Borhy Botond

“Váczi doktor akkor már tudta, hogy az alapfolyamatot kell leállítani, ...”

— Anonymus

Gary 2.png

“Az én tapaszalataimmal identikus megállapításokat tesz, amit nagyon jó egy orvostól is hallani.”

— Kovács Gergely

1545241319245_edited.jpg

A páciens nem járult hozzá fotója közzétételéhez

“Ezt a döntésemet évek távlatából sem bánom, visszakaptam az életem.”

— Manfred Spengler

silye anikó_edited.jpg

A páciens nem járult hozzá fotója közzétételéhez

“... a fizikai test mellett holisztikus módon a mentális állapotra is felhívta a figyelmet ...”

— Silye Anikó

Kiss Rita_edited.jpg

“... azonnal tudtam, hogy a legjobb helyen, a legjobb kezekben
vagyok/leszek.”

— Kiss Rita

Bodrogvári Csilla.jpg

“... sokat köszönhetek az egész családomnak ... Sokat segítettek a Doktor úrral való rendszeres telefonbeszélgetések ... ...újra egészséges vagyok.”

— Bodrogváry Csilla

A páciens nem járult hozzá fotója közzétételéhez

Kételkedve vágtam bele... követtem az utasításokat. Készségesen segített minden kérdésben. Nálam körülbelül 8 hónap diéta követés volt az áttörés.

— Fodor László

Folytatás következik...

siller_edited.png

Váczi Doktor által kínált program elérhetővé teszi a teljes gyógyulást gyógyszerek nélkül csupán terápiás étkezéssel, szemléletváltással és megfelelő mentális hozzáállással.

— Siller Bernadett

bottom of page